Cart

Lider

Implicare in conducerea proiectului tau. Aceasta este vocatia noastra: dezvoltam proiecte inovatoare plecand de la standarde de calitate maxima si implementand un know-how bazat pe experienta noastra de 20 de ani in tehnica hoteliera.

Excelenta

Toate proiectele au in comun o provocare: excelenta. Ne dorim sa fim parteneri pe termen lung, un suport rapid in service. De fiecare data cand veti avea nevoie de noi, vom fi aici. Suntem singura firma din Romania care ofera un serviciu 360 ° pentru 365 de zile pe an, rapid si accesibil

Profesionalism

Suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele de instalare, contribuind cu solutii rentabile. Dupa ce finalizam instalarea echipamentului dumneavoastra incepe un parteneriat in care va puteti baza pe noi si nu va vom dezamagi asteptarile.

Calitate

Politicile noastre de calitate, de mediu si siguranta sunt integrate in Manualul de Management al Companiei. Aceste sisteme de management au fost introduse in conformitate cu standardele recunoscute la nivel international ( ISO 9001 : 2008 , ISO 14001 : 2004 , OSHAS 18001 : 2007 ) si sunt toate certificate.

Noi oferim

Echipe de consultanti pregatiti sa raspunda oricaror exigente, 24/24 ; 7/7
Echipa de vanzari cu experienta in deschiderea de noi piete precum si in introducerea de noi produse pe piata HORECA.
Echipa de interventie rapida pentru service si mentenanta cu acoperire nationala.

Oferim produse de calitate.

Colaboram cu cele mai bune firme de livrat pentru ca tu sa ai echipamentele cat mai repede la dispozitie.

Oferim suport si dupa achizitie, echipa noastra de service va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa instalati si sa utilizati echipamentele.

Calitatea produselor.