Termeni si conditii

Belfix Horeca SRL

Termeni si conditii

1 TERMENI SI DEFINITII

Parti – reprezinta partile contractului, respectiv Cumparator si Vanzator.

Cumparator – persoana juridical/entitate juridica de pe teritoriul Romaniei care realizeaza o comanda.

VanzatorBelfix Horeca SRL, cu sediul in Ploiesti, str. Standului nr. 2, incinta Parcului Industrial Ploiesti, Jud. Prahova, Romania, cod postal 100189, nr. de ordine Registrul Comertului J29/2483/2019, CUI RO41442859.

Site – site-ul www.horecaechipamente.ro

Utilizator – persoana juridica care acceseaza site-ul www.horecaechipamente.ro

Cont de utilizator – facilitate de utilizarea unor optiuni superioare ale site-ului – afectata de responsabilitati, limitari si obligatii in conformitate cu Termenii si Conditiile site-ului.

Continut:

 • Toate informaţiile de pe Site ce pot fi vizualizate si accesate prin utilizarea unui echipament electronic ce permite vizita online
 • Conţinutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin orice mijloc de comunicare disponibil (electronic sau nu)
 • Informaţii legate de produsele şi tarifele practicate de Vânzător într-o anumită perioadă.
 • Texte, grafica, desene,  butoane, fisiere audio, video sau alte formate prezente pe Site, inclusiv programare

 

Produse/servicii – produsele si/sau serviciile stipulate in Comanda, care urmeaza a fi livrate de catre Vanzator Cumparatorului, in baza contractului.

Specificatii tehnice– caracteristicile tehnice/descrierile asociate produselor

Comanda – document in format electronic reprezentand forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul site-ului, intentia de a achizitiona bunuri si/sau servicii.

Cosul meu – sectiune prin care Utilizatorul adauga produse si/sau servicii cu intentia de a le achizitiona

Solicitare/cerere – comunicare transmisa de Utilizator prin intermediul formularelor prezente in site

Comunicare /Mesaj – orice tip de mesaj trimis email/SMS/telefonic sau prin formularele din site, continand informatii solicitate de Utilizator.

Contract – comanda confirmata de catre Vanzator care se trasnsforma in contract la distanta incheiat intre parti, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Newsletter – un mijloc de comunicare sub format electronic (e-mail, SMS) prin care Vânzătorul îşi prezintă ofertele, promoţiile şi ştirile, fără ca Vânzătorul să aibă vreun angajament cu referire la informaţiile conţinute de acesta.

Document – prezentele Termene şi Condiţii

 1. COMENZI SI CERERI

Cumparatorul poate realiza pe site atat comenzi cat si cereri, prin utilizarea formularelor de contact prezente pe site. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare sau de informare, sunt corecte, complete si adevarate la data formularii comenzii sau cererii.

Prin finalizarea comenzii sau cererii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul il poate contacta, prin orice mijloc disponibil Vanzatorului.  In cazul in care datele furnizate de catre Client, pe site, sunt incomplete sau incorecte, Vanzatorul  poate anula comanda sau cererea efectuata de catre Cumparator, printr-o notificare  adresata Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese

Adăugarea unui produs în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage dupa sine şi înregistrarea unei comenzi ferme, implicit nici rezervarea automată a acestuia.

Realizand o comanda electronica pe site-ul www.horecaechipamente.ro, Cumparatorul accepta ca forma de comunicare email-ul.

Comanda se poate plasa direct pe site online, prin telefon sau email. Comanda va fi procesata in cel mai scurt timp de un reprezentant al Belfix Horeca SRL.
Mod de comanda online:
1. Produsele se adauga in cosul de cumparaturi folosind butonul “Adauga in cos”.
2. Dupa ce s-au adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi se verifica cosul de cumparaturi, folosind butonul “Vezi cos” aflat in partea din dreapta sus a paginii site-ului.
3. Se trimiteti comanda din cosul de cumparaturi utilizand butonul “Plaseaza comanda” aflat in partea din dreapta sus a paginii site-ului.
4. Se completeaza adresa de facturare, adresa de livrare, modalitatea de expediere si modalitatea de plata.
5. Dupa plasarea comenzii va fi transmis Cumparatorului un email de confirmare si de asemenea Cumparatorul va fi contactat telefonic pentru a fi instiintat cu privire la termenul de livrare.
Pentru a comanda produse de pe www.horecaechipamente.ro, nu este necesar sa se creeze un cont de client, insa realizarea unui astfel de cont scurteaza timpul de plasare pentru comenzile viitoare prin memorarea datelor de facturare si livrare.

 1. NOTIFICAREA

Notificarea reprezinta email-ul primit de Cumparator, automat, prin sistem, dupa efectuarea comenzii, avand rol de informare. Notificarea nu reprezinta confirmarea comenzii de catre Vanzator. Confirmarea comenzii de catre Vanzator se face doar electronic, pe e-mail si implica o acceptare completa a termenilor comenzii de catre Cumparator.  O comanda neconfirmata nu este considerata de Vanzator ca reprezentand unContract.

Contractul care se va incheia, va avea la baza Termenii si conditiile generale de vanzare, precum si informatiile puse la dispozitie Cumparatorului de catre Vanzator; in completarea acestora poate veni, dupa caz si Certificatul de Garantie emis de Vanzator.

Daca un Client isi modifica datele cu caracter personal, folosind formularele disponibile pe site, contractele in derulare existente la acel moment isi pastreaza datele definite si acceptate de catre Cumparator inainte de momentul modificarii.

 1. PRET/PLATI

Pretul produselor este exprimat in EURO sau LEI fara TVA.

TVA-ul este de 19%, conform prevederilor legale.

Pretul include taxa de timbru verde, conform legii.

Pretul in RON se calculeaza la cursul euro al BNR + 1% din ziua comenzii si este specificat in Factura/ Proforma.

Pretul produselor si/sau serviciilor este cel din momentul confirmarii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale (daca este cazul).

Pretul dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.

Pretul produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.

Preturile nu includ produse, accesorii si lucrari neprevazute in Comanda precum: confectii metalice, diverse lucrari cu specific de constructii ocazionate de amplasarea produselor (postamente de beton, canale de pardoseala, captarea apei provenite din decongelare), instalatia electrica de impamantare, inchideri pentru spatiul rezervat compresoarelor, condensatoarelor si tablourilor electrice, instalatii de ventilatie ale agregatelor si centralelor frigorifice, tubulaturi pentru hote etc.

Dupa inregistrarea comenzii si confirmarea ei de catre Vanzator, se transmite Cumparatorului factura proforma pentru produsele si serviciile comandate, Cumparatorul avand obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare si de a verifica si confirma corectitudinea informatiilor cuprinse in factura.

Dupa confirmarea comenzii si efectuarea platii, Vanzatorul va emite si va transmite Cumparatorului factura finala.

 

Plata produselor comandate  de pe site-ul www.horecaechipamente.ro  se face in lei la cursul BNR  + 1 % din ziua facturarii in felul urmator:
Plata cu numerar in sistem ramburs, la livrare, direct catre agentul curieratului (pentru valorile ce nu depasesc 5000 lei TVA inclus ).
Plata cu numerar integral la ridicarea produselor din depozitele Belfix Horeca SRL (pentru valorile ce nu depasesc 5000 lei cu TVA inclus).
– Plata integrala prin transfer bancar, caz in care, un reprezentant al Belfix Horeca SRL se va ocupa de toate detaliile (factura, confirmare plata, termene de livrare etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.
– Plata prin transfer bancar a unui avans, reprezentand intre 30% si 50 % din valoarea comenzii, in cazul produselor comandate care nu sunt in stoc, situatie in care un reprezentant al Belfix Horeca SRL se va ocupa de toate detaliile (factura de avans, confirmare plata, termene de livrare etc.), restul de plata urmand a fi achitat inainte de livrarea produselor. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

Plata cu cardul online – plata online cu orice card bancar emis sub siglele Visa (Visa si Visa Electron) sau Mastercard (Mastercard si Maestro), in conditii de siguranta deplina.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.horecaechipamente.ro foloseste Netopia payments. Banca si procesatorul de plati sunt singurele institutii care intra in contact cu informatiile dumneavoastra, iar ei ofera o garantie totala.

-Plata in rate. Direct, sau prin parteneri, Belfix Horeca SRL ofera clienților sai soluții de finațare rapidă pentru achizitia de echipamente HORECA. In acest caz consultati pagina cu detaliile de finantare prin click aici.

In cazul platilor prin transfer bancar plata se va face in contul Belfix Horeca SRL: RO76BTRLRONCRT0511013301 deschis la Banca Transilvania. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

Dovada platii se transmite catre Belfix Horeca SRL la adresa de e-mail officecomarnic@belfix.ro.

In cazul plăţilor online, Vânzătorul nu este şi nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, cauzat de comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia. Responsalitatea deplină pentru această acţiune o are doar Cumpărătorul.

Transferul proprietatii bunurilor se va realiza la livrarea bunurilor si numai dupa efectuarea platii de catre Cumparatorului.

 1. LIVRARE/RECEPTIE

Termenul de livrare al produselor este de maxim 45 de zile calendaristice (cu exceptia zilelor de intrerupere a activitatii furnizorilor externi si a sarbatorilor legale) de la momentul efectuarii platii si va fi prevazut in contract.

Termenul de livrare pentru produselor aflate in stocul Vanzatorului este de maxim 3 zile lucratoare de la data efectuarii platii.

Produsele comandate se livreaza pe teritoriul Romaniei in termenul de livrare si la adresa de livrare specificate la efectuarea comenzii sau se pot ridica de la adresa indicate de Belfix Horeca SRL. Prin livrare se intelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de Vanzator.

Termenul de livrare se calculeaza incepand de la data incasarii.

Livrarea va fi efectuata numai dupa indeplinirea integrala a obligatilor de plata.

In cazul in care in Comanda sunt produse cu termene de livrare diferite, acestea se vor livra in termenul maxim de livrare specificat asfel incat sa se efectueze o singura livrare a tuturor produselor.

In cazul in care Cumparatorul doreste ca livrarea sa se faca pe fiecare produs in parte, la fiecare termen de livrare specificat pentru fiecare produs, aceasta situatie va fi reglementata cu acordul partilor, prin contract.

Costul transportului se va calcula automat prin facilitatile oferite de site, sau prin contactarea reprezentantilor Vanzatorului.

Costurile de transport variaza in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Tariful de transport este stabilit de catre firma de curierat. Compania noastra nu are nici un beneficiu de pe urma costurilor de transport.

Pentru comenzi mai mari de 1000 Euro fara TVA, livrarea produselor este gratuita oriunde pe teritoriul Romaniei. Costurile de transport cad in sarcina clientului, in cazul comenzilor cu valoarea totala mai mica de 1000 Euro fara TVA. Costul transportului se achita direct curierului in momentul receptiei produselor.

Livrarea produselor se va face la nivelul parter, intrarea in cladire. Livrarea nu include manevrarea pe scari, cu liftul sau la etaje superioare ale cladiri acestea fiind in responsabilitatea clientului. Clientul este raspunzator ca produsele comandate sa incapa prin caile de acces, Belfix Horeca SRL neavand nicio responsabilitate in eventualitatea ca dimensiunea cailor de acces este insuficienta pentru introducerea produselor in spatiul destinat. Orice costuri ca urmare a unei livrari esuate vor fi suportate de client. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor. Cumparatorul se obliga ca la momentul livrarii sa asigure mijloacele mecanice si forta de munca necesare descarcarii si manipularii produselor in momentul livrarii si receptiei. Cumparatorul se obliga sa efectueze receptia produselor comandate. Astfel, Cumparatorul va desemna in contract o persoana care sa receptioneze in numele acestuia produsele si serviciile livrate la adresa de livrare. La momentul efectuarii livrarii, persoana desemnata in aceste sens de catre Cumparator va face receptia calitativa si cantitativa produselor, semnand in numele Cumparatorului avizul de expeditie sau factura fiscala ale produselor. In cazul in care, produsele sunt livrate de  Vanzator la data si adresa de livrare stabilite in Comanda, iar Cumparatorul refuza livrarea sau semnarea avizului de expeditie si/sau Procesului-verbal de Receptie sau la adresa de livrare nu este persoana desemnata de Cumparator  care sa receptioneze produsele, Vanzatorul va returna produsele la depozitul sau, o noua livrare facandu-se pe costurile Cumparatorului, depozitarea efectuandu-se gratuit pentru o perioada de maxim 7 zile de la data livrarii. In cazul in care perioada de depozitare depaseste 7 zile acordate de Vanzator, CUMPARATORUL va datora incepand cu a 8-a zi de depozitare cheltuîeli de depozitare in cuantum de 0,5% pe zi depozitare calculate la valoarea Produselor depozitate.

In cazul in care perioada de depozitare depaseste 30 de zile calendaristice, Vanzatorul  are dreptul sa considere contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila, avand dreptul sa retina produsele si ca despagubiri pretul platit de Cumparator, Cumparatorul neavand dreptul de a solicita restituirea sumei achitate Vanzatorului.

Vanzatorul are dreptul de a efectua livrarea tuturor sau unei parti din produse inainte de termenele de livrare stipulate in Comanda.

 Transportatorul nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

 1. PUNEREA IN FUNCTIUNE

Punerea in functiune a produselor se realizeaza in mod gratuit de Vanzator cu conditia asigurarii utilitatilor necesare de catre client, pentru achizitii de minim 5000 Euro + TVA. Pentru achizitii mai mici de 5000 Euro + TVA, punerea in functiune este contra cost, valoarea acesteia variind in functie de adresa de instalare. Cumparatorul poate efectua instalarea echipamentelor cu persoane autorizate conform prevederilor legale in vigoare. Vanzatorul efectueaza instalarea Produselor prin reprezentanti ai sai trimisi la Adresa de Instalare mentionata in Contract. Anterior instalarii la Adresa de Instalare, Cumparatorul are obligatia sa pregateasca locul propriu-zis al instalarii astfel incat acesta sa permita punerea in functiune a Produselor. Astfel, Cumparatorul are cel putin urmatoarele obligatii:

 1. sa asigure alimentarea cu energie electrica (la tensiunea si puterea necesare produsului conform cartii sale tehnice) pana la tabloul electric al produsului, in cazul in care acesta functioneaza prin alimentare cu energie electrica;
 2. sa asigure alimentarea cu gaz (la presiunea necesara produsului conform cartii sale tehnice) pana la produs, in cazul in care acesta functioneaza prin alimentare cu gaz;
 3. sa asigure alimentarea cu apa (la debitul necesar produsului conform cartii sale tehnice) pana la produs, precum si a retelei de scurgere a acestuia, in cazul in care produsul functioneaza prin alimentarea cu apa;
 4. Produsele vor fi instalate la Adresa de Instalare specificata in Contract, numai dupa ce conditiile prevazute in art.6.1. de mai sus sunt indeplinite de catre Cumparator.
 5. GARANTIE

Produsele comercializate de catre Belfix Horeca SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, in ambalajele originale. Cumparatorul are obligatia de a comunica orice modificare a datelor contului sau. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 de ore de la receptia bunului, pe adresa officecomarnic@belfix.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Termenul de garanţie al produselor se referă la defectele de fabricație conform condițiilor oferite de către producătorul original și se acordă în mod exclusiv doar cumpăratorului inițial.
Garanţia intră in vigoare la data achiziţionării produsului, se aplică clientului inițial şi nu este transferabilă. Garanţia este limitată în mod expres la repararea sau înlocuirea componentei/produsului în cauză.

Nu intră sub incidenţa garanţiei: uzura normală aparută în timp, asamblarea incorectă, procedurile defectuoase de efectuare a întreţinerii, instalarea de componente sau accesorii cu altă destinaţie decât cea originală sau cu grad scăzut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe.

Garanţia se pierde dacă produsul este folosit în alte scopuri decât cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie însoţit de factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil.

Termenul standard de garantie este de 12 luni de la data punerii in functiune, dar nu mai tarziu de 12 zile calendaristice de la livrare.

Termenul de garantie poate diferi in functie de oferele promotionale ale Belfix Horeca SRL.

 1. RASPUNDERE

Vânzătorul este răspunzător pentru orice neconformitate constatata la momentul livrarii produselor.  În acest caz Vanzatorul este obligat sa resolve neconformitatea in cel mai scurt timp posibil.

Cai de rezolvare:

In cazul in care produsul livrat este diferit de cel comandat, acesta va fi inlocuit de Vanzator intr-un termen de max 45 de zile calendaristice de la constatarea neconformitatii.  Produsul livrat neconform va fi returnat Vanzatorului imediat dupa constatarea neconformitatii, pe cheltuiala Vanzatorului, sau va fi ridicat de reprezentantii Vanzatorului. In nici un caz Cumparatorul nu va utiliza produsul neconform. In aceasta situatie Cumparatorul pierde dreptul de a a-i fi inlocuit produsul neconform.

In cazul in care la momentul receptiei produsului se constata ca acesta este avariat, Vanzatorul va proceda la repararea lui numai cu piese noi;  daca reparatia nu se realizeaza in mxim 15 zile de la constatarea neconformitatii,  Vanzatorul are obligatia de a inlocui produsul in maxim 45 de zile calendaristice.

Neconformitatea se va constata in mod obligatoriu la momentul receptiei produsului si se va specifica neconformitatea pe documentele de insotire a marfii (Aviz, CMR, PV de receptie, etc). In caz contrar, Vanzatorul nu are nici o responsabilitate de inlocuire sau reparare.

Rezolvarea oricarei neconformitati se face fara costuri pentru Cumparator.

Produsul inlocuit sau remediat va indeplini aceleasi conditii de garantie ca produsul initial.

In cazul in care Vanzatorul nu respecta termenele specificate mai sus, Cumparatorul poate solicita rezilierea contractului si returnarea sumei platite pe produs, pe baza unei notificari transmise Vanzatorului pe adresa officecomarnic@belfix.ro. Notificarea trebuie sa fie transmisa Vanzatorului in maxim 20 de zile lucratoare de la expirarea termenelor precizate mai sus. In caz contrar Cumparatorul pierde dreptul de reziliere si returnare a sumei achitatte Vanzatorului pentru produsul aflat in situatia de neconformitate.

De asemenea, in situatia in care Vanzatorul nu respecta termenul de reparare a unui produs avariat, Cumparatorul are dreptul de a solicita reducerea pretului proportional cu gravitatea avariei provocate.  Acest caz face subiectul unei negocieri intre parti, la finalul acesteia Vânzătorul fiiind obligat să restituie Cumparatorului valoarea stabilita in urma negocierii, iar Cumparatorul sa acepte produsul afectat de neconformitate.

Produsele comandate pe site si receptionate fara nici o neconformitate, nu pot fi returnate.

De asemenea, nu se accepta returnarea unui produs în urmatoarele situatii:

 • După livarea produsului, in situatia in Cumparatorul nu respecta condiţiile de garanţie;
 • Produse care dupa livrare, nu au beneficiat de o instalare autorizata, din acest motiv suferind deteriorari si/sau prezentand o exploatare defectuoasa.

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru orice daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor dupa livrare.

 1. REZILIERE

Rezilierea contractului presupune desființarea acestuia și repunerea părților în situația anterioară încheierii contractului, adică restituirea prestațiilor făcute de fiecare celuilalt: Cumparatorul trebuie să restituie produsul, iar Vânzătorul trebuie să restituie suma platită pentru produs.

In cazul in care Vanzatorul nu-si indeplineste, din culpa sa exclusiva, la scadenta si nici intr-un termen de maxim 30 de zile dupa scadenta, obligatia de livrare a produselor, Cumparatorul are dreptul sa rezilieze contractul. In acest caz, Vanzatorul va restitui toate sumele primite pana la acel moment de la Cumparator pentru produsul/produsele aflate in aceasta situatie.

 1. FORTA MAJORA

Forta Majora este orice imprejurare independenta de vointa partilor, imprevizibila si insurmontabila, intervenita dupa data incheierii Contractului si care impiedica executarea acestuia. Sunt considerate cazuri de Forta Majora, in sensul acestui articol, imprejurari care includ, dar nu se limiteaza la: razboi, revolutie, cutremur, incediu, mari indundatii, aparitia unor dispozitii legale care impiedica executarea Contractului etc. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor asumate prin Contract, daca neexecutarea este generata de un caz de Forta Majora, astfel cum aceasta a fost definita. Partea care invoca Forta Majora trebuie sa anunte cealalta parte in termen de 5 zile calendaristice de la data aparitiei respectivului caz de Forta Majora. Partea care invoca Forta Majora trebuie sa-i comunice de indata celeilalte parti data incetarii cazului de Forta Majora. In cazul in care Forta Majora si/sau efectele acesteia obliga la suspendarea executarii Contractului pe o perioada mai mare de 60 zile caledaristice, de la data aparitiei cazului de Forta Majora, partile vor stabili de comun acord daca mentin in vigoare Contractul sau daca acesta inceteaza.

 1. CLAUZE FINALE/LEGEA APLICABILA

Comunicarea cu Belfix Horeca SRL se poate face prin intermediul site-ului www.horecaechipamente.ro si prin adresa de email officecomarnic@belfix.ro.

Toate instiintarile, solicitarile si comunicarile vor fi facute in scris, in limba romana, si transmise prin email, posta, curier, la adresa mentionata in sectiunea Contact.

Prezentul contract este incheiat in acord cu legea romana si este guvernat de legea romana.

Orice litigiu sau disputa izvorate din interpretarea sau executarea prezentului contract va fi solutionata pe cale amiabila. In cazul in care litigiul sau disputa izvorate intre Parti nu pot fi solutionate pe cale amiabila, acesta vor fi inaintate spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Vanzatorului.

Termenii aplicabili Comenzii pot fi modificati numai prin acordul ambelor Parti materializat intr-un contract incheiat in forma scrisa si semnat de reprezentantii autorizati ai ambelor parti.

Cesionarea de catre Cumparator a drepturilor si obligatiilor conform Termenilor ce guverneaza Comanda este posibila numai cu acordul prealabil scris al Vanzatorului.

Clientul este de acord ca indiferent de orice prevedere, orice pretentie sau cauza a actiunii ce ar izvori din aceasta, in legatura sau in conexiune cu Site-ul sau acest Acord, trebuie sa fie introdusa in termen de un an de la nasterea cauzei, altfel fiind tardiva.

 1. ALTE PRECIZARI

Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara a anunta in prealabil. Podusele prezentate pe site-ul www.horecaechipamente.ro reprezinta prezentarea in format electronic a unor produse si nu implica nici un fel de angajament din partea Belfix Horeca SRL. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii Termenilor si Conditiilor. Imaginile produselor prezentate pe site si in Comanda sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Imaginile folosite in prezentarea produselor de pe site sunt cu titlu de exemplu si nu reprezinta exact fiecare produs, importante fiind caracteristicile tehnice prezentate. Livrarea, instalarea, garantia si returnarea produselor se asigura numai pe teritoriul Romaniei conform Termenilor si Conditiilor si conform contractului.

Belfix Horeca SRL isi rezerva dreptul de a schimba oricand prevederile acestui document. Accesarea, navigarea sau folosirea in orice mod a acestui site, reprezinta acordul Utilizatorului pentru toate prevederile mentionate in aceasta sectiune.

Este stric interzisa reproducerea, vanzarea sau inchirierea, transmiterea/distribuirea, afisarea, crearea de lucrari derivate din acest site.

Este permisa descarcarea si/sau printarea unor extrase de pe site strict pentru informarea personala a utilizatorului. Este interzisa in schimb orice folosire in scopuri comerciale a informatiilor furnizate pe site si folosirea acestui site in beneficiul unei altei societati.

Vanzatorul poate furniza un cont de client si parola, pentru accesarea unei parti a site-ului. De fiecare data cand un Utilizator foloseste contul sau parola va fi acordat un acces de folosire a site-ul conform prevederilor sectiunii respective. Vanzatorul nu are nici o obligatie de a verifica autorizarea sau sursa oricarui acces in folosirea site-ului. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru accesul si folosirea site-ului folosind parola si contul sau de catre el insusi sau oricine altcineva fie ca are sau nu are autorizarea Utilizatorului. Aceasta raspundere a Utilizatorului include, fara a se limita, toate comunicarile si obligatiile (incluzand fara limitare pe cele financiare) ca urmare a accesarii sau folosirii site-ului. Utilizatorul este singurul raspunzator pentru protejarea si confidentialitatea parolei si contului de client furnizat. Utilizatorul va notifica imediat Belfix Horeca SRL cu privire la orice folosire neautorizata a parolei sau contului de client si la orice actiune ce pune in pericol securitatea site-ului.

Desi Vanzatorul depune toate efortuturile pentru a descrie produsele cat mai detaliat, descrierile produselor pot fi incomplete.

In cazul in care un Utilizator considera ca anumite informatii contin erori sau exista prezentari inexacte, poate comunicati acest aspect la adresa officecomarnic@belfix.ro pentru a se lua masurile necesare.

De asemenea pot exista produse care au preturi gresite. In situatia in care un produs are un pret gresit sau avand informatii incorecte din diverse cauze, Belfix Horeca SRL are dreptul sa refuze sau sa anuleze comenzile plasate pentru produsul respectiv. Belfix Horeca SRL  are dreptul sa refuze o  astfel de comanda chiar daca aceste produse au fost  achitate, Belfix Horeca  SRL returnand clientului, in termen de maxim 4 zile lucratoare,   suma achitata aferenta comenzii refuzate sau anulate.

Nici Belfix Horeca SRL si nici unul dintre partenerii / furnizorii mentionati in site, nu sunt si nu vor fi raspunzatori pentru daunele directe sau indirecte, prejudicii si penalitati rezultate pentru Utilizatori prin utilizarea acestui site. Site-ul www.horecaechipamente.ro  poate contine greseli, inadvertente, omisiuni si erori tipografice.

Actiunile sau tentativele de fraudare a site-ului www.horecaechipamente.ro vor avea ca rezultat inceperea cercetarii penale impotriva celor responsabili de a accesa datele altui Cumparato  prin folosirea unui cont sau prin orice alta metoda, de a altera sau a modifica continutul site-ului sau Continutului expediat prin orice metoda de Vanzator catre Cumparator, de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul, de a accesa sau a divulga oricarui tert care nu are autoritatea legala necesara continutul expediat prin orice mijloc de catre Belfix Horeca SRL catre Cumparator atunci cand acesta nu este destinatarul legitim al continutului.

Utilizatorul este de acord ca orice incalcare sau tentativa de incalcare a Termenilor si Conditiilor va atrage raspunderea fata de Vanzator care,  suplimentar far de  daunele legale, va putea sa solicite si sa primeasca de la respectivul Utilizator toate sumele legate de incalcarea sau tentiva de incalcare a prevederilor respectivului document.

Denumirea si logo-ul sunt proprietatea Belfix Horeca SRL. Intreg continutul site-ului – texte, desene, grafica, butoane, fisiere audio, video si/sau alt format precumsi programarea apartin exclusiv Belfix Horeca SRL. Este interzisa folosirea oricarei marci in oricare maniera care ar crea confuzie privind Belfix Horeca SRL. Aranjarea, pozitionarea, impartirea, ansamblul elementelor parte a Continutului acestui Site apartin exclusiv Belfix Horeca SRL. Acestea si Continutul sunt protejate de legea romana si legile internationale ale copyrightului. www.horecaechipamente.ro,   Belfix Horeca SRL si alte logouri, marci comerciale, slogane, nume comerciale i si folosirea acestora fara acordul scris, este interzisa. In cazul in care un Utilizator considera ca Site-ul  sau parti ale acestuia, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze Belfix Horeca SRL, pentru ca Belfix Horeca SRL sa poata lua o decizie in acest sens.

 

SERVICII CONEXE

SERVICE ECHIPAMENTE HORECA

Belfix Horeca SRL ofera serviciul de servisare si mentenanta pentru echipamente HORECA atat cele furnizate de societatea noastra cat si cele furnizate de alte societati.

Pentru solicitarea acestui serviciu, completati si transmiteti formularul din aceasta sectiune si veti fi contactat de un specialist, reprezentant al Belfix Horeca SRL.

Conditii:

–  interventie in maxim 48 ore

– Deplasare: 0,24 Euro/km fara TVA

– Constatare: 20 Euro fara TVA

–  Manopera: 18 Euro/tehnician fara TVA

– Piese – conform deviz

Plata se efectueaza dupa interventie, cash sau cu OP

 

CONSULTANTA TEHNICA HORECA

Belfix Horeca SRL ofera serviciul de consultanta tehnica privind necesarul si tipul de echipamente HORECA, in functie de nevoile si de bugetul fiecarui Client.

In acest sens, pe baza discutiilor cu Clientul, se intocmeste necesarul de echipamente si se realizeaza oferta tehnico-financiara. In baza acestei oferte, acceptate de Client, se incheie contractul de furnizare.

De asemenea, Belfix Horeca SRL, poate realiza prin specialistii sai, planul de amplasare al echipamentelor HORECA stabilite de comun acord cu Clientul, in spatiul destinat functionarii, pe baza informatiilor oferite de Client (plan spatiu in format autocaad). Planul de amplasament este livrabil in format pdf.

In cazul in care acest plan este solicitat de Client inainte de semnarea contractului de furnizare a respectivelor echipamente, costul realizarii acestui plan de amplasare este de 200 Euro fara TVA.

Daca se solicita si detallii tehnice privind necesarul de utilitati pentru fiecare echipament, specificate pe planul de amplasare, costul realizarii acestui plan de amplasare este de 300 Euro fara TVA.

In conditiile in care Clientul realizeaza achizitia cu Belfix Horeca SRL, costul suportat de Client pentru realizarea acestui/acestor planuri va fi scazut din valoarea contractului de furnizare echipamente.

CONSULTANTA TEHNICA START-UP/ACCESARE FONDURI EUROPENE

Belfix Horeca SRL ofera consultanta tehnica pentru echipamente HORECA, specifica acestui tip de programe, constand in: identificare consultant proiect general, alcatuire necesar echipamente HORECA, realizare lista echipamente HORECA, bugetare echipamente HORECA, etc.

FINANTARE

In mod direct sau prin parteneri, Belfix Horeca SRL poate acorda finantare pe perioade diferite de timp, in urma analizei situatiei financiare a Clientului care solicita acest lucru si in functie de suma finantata.

REALIZARE CAIETE DE SARCINI IN VEDEREA ACHIZITIILOR

Belfix Horeca SRL poate realiza caietele de sarcini in vederea achizitiei de echipamente HORECA, conform legislatiei in vigoare. Costul realizarii unui astfel de caiet de sarcini, variaza in functie de complexitatea acestuia iar in anumite circumstante poate fi realizat chiar gratuit.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectare, inregistrare, organizare, stocare, adaptare ori modificare, extragere, consultare, utilizare, dezvaluire catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturare ori combinare, blocare, stergere sau distrugere.

Belfix Horeca SRL nu va colecta date personale despre utilizatori (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numite in continuare “Date Personale”) exceptand situatia in care utilizatorii insisi comunica aceste date.

Prin inscrierea pe www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/) completarea datelor personale in formularele din site, utilizatorii declara ca sunt de acord ca datele personale sa fie incluse in baza de date a Belfix Horeca SRL si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 • a crea si administra contul din cadrul site-ului
 • a transmite newslettere si a monitoriza vanzarile de echipamente
 • a da curs solicitarilor utilizatorului/clientului, cu privirea la serviciile si echipamentele comercializate
 • a analiza si imbunatati serviciile si comunicarile noastre catre utilizator/client
 • a gestiona si administra relatia contractuala cu utilizatorii/clientii nostril
 • a prezenta site-ul si continutul acestuia intr-un mod adecvat si eficient pentru utilizator/client in vederea eficientizarii colaborarii
 • a furniza informatiile suplimentare pe care utilizatorul/clientul le solicita
 • a transporta si livra echipamentele comercializate,

precum si in orice scop aferent si/sau auxiliar administrarii relatiilor contractuale pentru care datele cu caracter personal ale utilizatorului/clientului au fost furnizate, cu respectarea legislatiei aplicabile.

Belfix Horeca SRL inregistreaza numai informatiile cu caracter personal, oferite de catre utilizator/client, necesare atat crearii contului cat si comunicarii ulterioare pentru ofertare, comenzi, contractare, facturare, gestiune, livrare.

In deplina concordanta cu Regulamentul UE 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR) precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei, Belfix Horeca SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in Anexa-Informare prelucrare date personale Utilizator (Client)– Imputernicit (Belfix Horeca) – necesar pt GDPR, datele personale pe care le furnizeaza utilizatorul (clientul).

Belfix Horeca SRL respecta dreptul la confidentialitatea datelor fiecarei persoane care acceseaza site-ul.

Detalii de utilizare si adrese IP.

Putem colecta informatii statistice cu privire la echipamentele, actiunile si tiparele de navigare ale utilizatorilor site-ului nostru. Aceste informatii deriva din vizita si navigarea dumneavoastra pe Site. Informatiile pot include, de exemplu: Trafic, date privind jurnale si alte date de comunicare Informatii cu privire la resursele pe care le accesati Informatii cu privire la computerul si conexiunea dumneavoastra la internet (de exemplu, inclusiv adresa dumneavoastra IP, sistemul de operare si tipul de browser), pentru administrarea sistemului Cookie-uri.Putem obtine informatii referitoare la utilizarea generala a internetului de catre dumneavoastra utilizand cookie-uri. Un cookie este un mic fisier stocat pe hard drive-ul computerului dumneavoastra. Utilizarea cookie-urilor ne ajuta sa ne imbunatatim site-ul si sa oferim un serviciu mai bun si mai personalizat, ceea ce ne permite sa:

 • Estimam dimensiunea publicului si tiparele de utilizare
 • Stocam informatii referitoare la preferintele dumneavoastra, ceea ce ne permite sa ne personalizam site-ul in conformitate cu interesele dumneavoastra individuale
 • Sa va recunoastem atunci cand reveniti pe site-ul nostru

 

Puteti refuza sa acceptati cookie-uri prin activarea setarii corespunzatoare de pe browserul dumneavoastra. Daca nu ati ajustat setarea browserului dumneavoastra astfel incat sa refuze cookie-urile, sistemul dumneavoastra va continua sa accepte cookie-uri atunci cand va directionati browserul catre site-ul nostru.

Durata prelucrarii datelor

Durata prelucrării datelor cu caracter personal este aceeasi cu durata funcționării contractului principal de furnizare servicii/echipamente. Obligatia de a sterge toate datele colectate ca urmare a contractului de prestari servicii/furnizare echipamente este de maxim 6 luni de la incetarea contractului intre cele doua parti, sub rezerva pastrarii anumitor informatii, impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila. In cazul inexistentei unui contract de furnizare intre utilizator si Belfix Horeca SRL, datele cu caracter personal sunt prelucrate pana la data stergerii de catre utilizator/client, a contului de firma din site ul www.horeca echipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/)

Temeiurile juridice pentru prelucrarea datelor cu caracter personal:

Orice operațiune de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal va fi efectuată pe baza unuia dintre temeiurile juridice de mai jos:

 • prelucrarea este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract la care utilizatorul/clientul este parte
 • prelucrarea este necesara in vederea respectarii unei obligatii legale a utilizatorului/clientului · prelucrarea este efectuata in temeiul consimtamantului utilizatorului/clientului
 • prelucrarea este necesara in vederea protejarii intereselor vitale ale utilizatorului/clientului sau ale altei persoane fizice
 • prelucrarea este necesara in scopul intereselor legitime ale Belfix Horeca SRL sau ale unui tert, cu exceptia cazurilor in care interesele sau drepturile si libertatile dumneavoastra fundamentale prevaleaza asupra acestor interese

 

Divulgarea si transferul informatiilor dumneavoastra

Belfix Horeca SRL are dreptul sa dezvaluie anumite date cu caracter personal in virtutea unei obligatii legale sau a unei alte conditii prevazute de legislatie la solicitarea unei autoritati, institutii publice sau instante judecatoresti precum si partenerilor contractuali ai Belfix Horeca SRL (cum este cazul companiilor cu care Belfix Horeca SRL se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare): furnizori servicii curierat, institutii ale statului administrativ financiare ( in temei legal ), furnizor servicii contabilitate si gestiune, furnizori externi de echipamente ( in cazul in care achizitionarea echipamentelor de catre utilizator/client se face  direct de la furnizorii externi).

In cazuri exceptionale putem sa transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in state ce fac parte din Spatiul Economic European sau in state care au fost recunoscute de Comisia Europeana ca asigurand un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal, daca acest transfer este necesar pentru prelucrarea conform, scopurilor descrise mai sus, precum si in contextul prezentat. Drepturile de care beneficiati in legatura cu procesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal sunt urmatoarele:

Dreptul de acces, inseamna dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele dvs. cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele. Informatiile le veti primi in scris sau prin alte mijloace, inclusiv, atunci cand este oportun, in format electronic. Informatiile va vor fi oferite fara intarzieri nejustificate si in orice caz in cel mult 5 zile calendaristice de la primirea cererii.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in cazul in care utilizatorul/clientul contesta exactitatea datelor. In cazul in care subscrisa nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; in cazul in care persoana s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective

Dreptul la opozitie vizeaza dreptul utilizatorului/clientului de a se opune prelucrarii datelor personale, fara a aduce insa atingere obligatiilor legale ce cad in sarcina Belfix Horeca SRL.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamna ca utilizatorul/clientul are dreptul de a solicita stregerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, inclusiv in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

 • nu mai exista raport in baza unui contract, acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
 • utilizatorul/clientul isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
 • utilizatorul/clientul se opune prelucrarii si nu exista motive legale si/sau legitime care sa prevaleze;
 • datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
 • datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

 

In ceea ce priveste comunicarile pentru newsletter primite, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin simpla accesare a linkului de ”Dezabonare” de la subsolul fiecarui mesaj primit prin e-mail de la noi. Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea.

Dreptul la portabilitatea datelor

Persoana vizată are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat operatorului într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și are dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea operatorului căruia i-au fost furnizate datele cu caracter personal, în cazul în care:
– prelucrarea se bazează pe consimțământ sau pe un contract

și
– prelucrarea este efectuată prin mijloace automate.
În exercitarea dreptului său la portabilitatea datelor , persoana vizată are dreptul ca datele cu caracter personal să fie transmise direct de la un operator la altul acolo unde acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.
Respectivul drept nu se aplică prelucrării necesare pentru îndeplinirea unei sarcini executate în interes public sau în cadrul exercitării unei autorități oficiale cu care este învestit operatorul.
Dreptul nu aduce atingere drepturilor și libertăților altora.

 

Plangerea sau sesizarea cu privire la incalcarea drepturilor

Utilizatorul/clientul va depune o cerere semnata si datata, in scris, la sediul Belfix Horeca SRL, respectiv Ploiesti, str. Standului nr. 2, incinta Parcului Industrial Ploiesti, Romania, cod postal 100189 sau prin emai, la adresa officecomarnic@belfix.ro.

In cazul in care utilizatorul/clientul este nemultumit de raspunsul primit, poate notifica Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Adresa: B-dul G-ral Gheorghe Magheru, nr 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212

Email: anspdcp@dataprotection.ro

 

Colectarea automata de date cu caracter non-personal

In unele cazuri, este posibil ca Belfix Horeca SRL sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre Utilizatori. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/). In timpul vizionarii www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/), Belfix Horeca SRL va putea stoca anumite informatii ale Utilizatorului. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier “Cookie” sau a unui fisier similar. Aceste fisiere “Cookies” ajuta Belfix Horeca SRL sa construiasca un web site care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor Utilizatorilor. Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier.

Belfix Horeca SRL recomanda utilizatorului/clientului sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.

Securitatea datelor colectate

Belfix Horeca SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care site-ul www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/) este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitata, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile si justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Concluzie

Belfix Horeca SRL nu va dezvalui nici un fel de informatie despre utilizatorii/clientii www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/) fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si data cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege. Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Utilizatorii isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

 • o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
 • sa intervina asupra datelor transmise;
 • sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

 

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

 

Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Belfix Horeca SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.horecaechipamente.ro (http://www.horecaechipamente.ro/) respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care este creata si aplicata prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la aceasta si reprezinta intreaga intelegere dintre parti.

Belfix Horeca SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.horecaechipamente.ro (http://wwwhorecaechipamente.ro/) precum si Politica de confidentialitate fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

 

 

 

Belfix Horeca SRL:

 

Adresa sediu social: Ploiesti, str. Standului nr. 2, incinta Parcului Industrial Ploiesti, cod postal 100189, Jud. Prahova, Romania

J29/2483/2019

CUI RO41442859

Punct de lucru: Comarnic, Bdul Republicii nr 48, Jud. Prahova

Cont: Banca Transilvania – RO76BTRLRONCRT0511013301

Tel: 0040723290029

Email: officecomarnic@belfix.ro